На Волині пожежна машина витягала із заметів «швидку»
Волинь

На Волині пожежна машина витягала із заметів «швидку»

13 лютого 2021, 12:52
0
0
Сподобалось?
0

13 лютого у Любешівському районі через снігові замети не могла вчасно дістатися на виклик бригада екстреної медичної допомоги. 

Про це пише газета "Нове життя".

Тож на поміч пришла служба з надзвичайних ситуацій.

«Автомобіль зупинився перед мостом. Не знаю, скільки часу він там стояв, не міг вибратися із заметів. Потім приїхала пожежна, витягла і далі буксирувала. Мені не відомо, до кого був виклик. Але троє людей бігло за «швидкою», коли її витягали», - розповіла мешканка Селіска Лана Сірець.

Насправді виклик був у село Пожіг. Про це поінформував начальник караулу, який виїжджав витягати «швидку», Геннадій Молошик.

«Автомобіль стояв на початку Селіска. Ми його витягли із заметів та супроводжували у Пожіг, безпосередньо на місце виклику, а також назад у Любешів», - розповів працівник районного сектору ДСНСУ у Волинській області.

Додається також, що на дорозі у Селіску застрягла не лише «швидка», а й інші автомобілі. Адже снігоочисна техніка тут була лише на початку тижня.

«Те, що до нас на хутори не чистять дороги, ми вже звикли. Самі даємо собі раду. Але хоча би центральну дорогу почистили. Однак на це нам сказали, що немає коштів», - поділилася жінка. А також зазначила, що наразі її односельці гуртуються, аби зібрати кошти та вже самотужки найняти грейдера, бо ж уже зневірилися, що дочекаються, доки відповідні служби зроблять проїзд у Селіску.

Фото ілюстративне.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися