«Волинь» зіграє за третє місце на турнірі у Бресті
Волинь

«Волинь» зіграє за третє місце на турнірі у Бресті

14 лютого 2021, 11:48
0
0
Сподобалось?
0

Вчора у другому турі футбольного турніру у білоруському Бресті луцька «Волинь» перемогли «Сюї Спорт». Команда суперників була складена із вільних агентів з Кот-дʼІвуару – гравців, які мали б горіти бажанням продемонструвати найкращі якості аби потім працевлаштуватися у білоруських чи українських клубах. Однак навряд чи після цього матчу хтось з селекціонерів поклав око на котрогось з івуарійців. «Волинь» перемогла з рахунком 6:0.

У першому таймі забивали: Приндета (4), Рябов (10), Оринчак (12), Хагназарі (23, 28). При цьому, за виключенням хіба що першого гола, у всіх епізодах африканці «привозили» проблеми самі собі. «Горів» практично увесь захист, а голкіпер інколи пропускав те, що летіло йому у руки. Навіть коли африканці здобули право на 11-метровий, їхній пенальтист не влучив у ворота.

У другому таймі гра підрівнялася, частина івуарійців нарешті згадала за чим приїхала у Білорусь. Але знову забили тільки лучани. Довершив розгром Кобзар. Ще, як мінімум, з пів десятка м’ячів дивом не опинилися у сітці воріт «Сюї Спорт».

ФК «Волинь» посів друге місце у групі «А» і отримав право зіграти за третє місце на турнірі з другою командою групи «В» - «Динамо Брест 1960 Малорита». Матч відбудеться сьогодні.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися