«Підняв її на руки і кинув у сніговий замет», - керівник патрульної поліції Волині про знайомство з коханою
Волинь

«Підняв її на руки і кинув у сніговий замет», - керівник патрульної поліції Волині про знайомство з коханою

14 лютого 2021, 11:45
0
0
Сподобалось?
0

Історією знайомства з коханою Олександрою поділився керівник патрульної поліції Волинської області Андрій Крутень.

Про це - у публікації «ОБРУЧКА СЕРЕД ЦУКЕРОК І КОХАННЯ З ПЕРШОЇ КУЧУГУРИ: ІСТОРІЇ ЗНАЙОМСТВ І ЗАРУЧИН ВІДОМИХ ПАР У ЛУЦЬКУ» на сайті Волинські новини.

«Одного зимового вечора, в 15 градусів морозу, коли всі нормальні люди сидять удома закутавшись і п’ють гарячий чай, невідомо з якого дива мою майбутню дружину занесло до замерзлого та засніженого озера неподалік дому. Що я там робив? Це звичайна справа на той час, оскільки саме там знаходиться спортивна база.

На березі озера стояла лавка (вона ще й досі там є) і дружина з подругою вирішили присісти поговорити, бо погода ж якраз сприяла цьому. Сиділи, розмовляли, сміялися, замерзли, як цуцики, шапки натягнули майже на очі, носи червоні, зуб на зуб не потрапляє, і тут до них підходимо ми з товаришем, такі ж відважні.

Подругу Олександри я на той момент уже знав. Вона й познайомила нас із Олександрою. У нас зав’язалася проста розмова ні про що – я зацікавлено щось розпитував, а Олександра без особливого ентузіазму відповідала, оскільки не розуміла, чому я чіпляюся зі своїми запитаннями, якщо ми бачимося вперше в житті. Пам’ятаю, зовсім неочікувано піднімаю її на руки і кидаю в здоровенний замет снігу. В неї відняло мову, розізлилася і, як потім зізналася, згадала всі погані слова, які знала, але ніколи не говорила вголос, бо ж леді. Подумала: хто він такий і яке право мав так вчинити, мабуть, думає, що крутий і йому все можна.

Вона піднялася, струсила з себе сніг, який опинився на її одязі завдяки мені (на той час і подумати не могла б, що майбутньому чоловіку) і пішла з подружкою додому.

У той вечір ми і думки допустити не могли, що між нами щось буде. Але після того холодного зимового вечора ще неодноразово зустрічалися, зокрема й на тому місці біля озера, але вже удвох. І та холодна і сніжна зима більш як 11 років тому стала початком нашої теплої історії», – поділився Андрій Крутень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися