«Товару» на 150 тисяч: у Луцьку затримали накрозакладчика
Волинь

«Товару» на 150 тисяч: у Луцьку затримали накрозакладчика

15 лютого 2021, 13:08
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку поліцейські затримали наркозакладчика та вилучили в нього заборонені речовини на 150 тисяч гривень.

Про це інформує поліція області.

Так, 3 лютого правоохоронці біля одного із поштових відділень Луцька затримали 33-річного мешканця Миколаївської області. В коробці, яку тільки отримав чоловік, правоохоронці виявили близько 200 г психотропної речовини Альфа «PVP». Психотропи поліцейські вилучили.

Наразі встановили, що зловмисник забезпечував функціонування телеграм-каналу, через який шукав потенційних клієнтів. Далі – фасував наркотичні та психотропні речовини, робив закладки на території Луцька.

Поліцейські провели невідкладний обшук в орендованій зловмисником кімнаті. Там вилучили 6 згортків з психотропною речовиною Альфа «PVP», психотропні речовини насипом, згорток із канабісом. Окрім цього у правопорушника виявили електронні ваги, 1000 зіп-пакетів та ніж. Усе це направили для проведення необхідних експертиз до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичний центру.

За попередніми даними, вартість вилучених психотропних речовин та наркотичних засобів за цінами «чорного» ринку становить майже 150 000 грн.

Наркозакладчика затримали.

Дії правопорушника кваліфікують за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання з метою збуту, якщо предметом таких дій були наркотичні засоби, психотропні речовини або їх аналоги у великих розмірах чи особливо небезпечні наркотичні засоби). Йому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. 15 лютого зловмиснику обиратимуть запобіжних захід. Слідчі дії тривають.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися