У Луцьку відкрили кримінал через незаконне перепланування квартири
Волинь

У Луцьку відкрили кримінал через незаконне перепланування квартири

15 лютого 2021, 18:07
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку через незаконне перепланування квартири в будинку поліція відкрила кримінальну справу.

Про це повідомляє Луцький міський голова Ігор Поліщук у Фейсбуку.

За його словами, до нього неодноразово зверталися мешканці будинку № 34а по вул. Кравчука з приводу переведення однієї з квартир на першому поверсі під комерційне приміщення, незаконну добудову сходів та втручання в несучі конструкції будинку.

Спеціально створена комісія провела обстеження вказаного об'єкту та заактувала порушення. Перепланування та переобладнання квартири здійснили незаконно. За вказаним актом порушили кримінальне провадження.

Як підкреслив Ігор Поліщук, державна реєстрація переведення квартири в комерційний об'єкт виконана сумнозвісним реєстратором Куклинської сільської ради Маневицького району Ященко Віталієм Олеговичем.

«Для того, щоб допомогти мешканцям та присікти подальші втручання в конструктивні елементи будинку сьогодні від міської ради подали позовну заяву в суд з вимогою скасувати державну реєстрацію переведення вищевказаної квартири в комерційний об'єкт та демонтувати незаконно прибудовані сходи. Переконаний, що є усі підстави до задоволення вказаної позовної заяви. Такі позовні заяви будуть подаватися щодо усіх інших квартир, перепланування та переобладнання яких в комерційні об‘єкти відбувається незаконно та заважає жителям й місту», - додав мер Луцька.

Фото ілюстративне


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися