На Волині судять двох акушерів-гінекологів
Волинь

На Волині судять двох акушерів-гінекологів

17 лютого 2021, 09:49
0
0
Сподобалось?
0

Ковельський міськрайонний суд розпочав розгляд кримінального провадження, в якому обвинуваченими є двоє працівників пологового будинку Ковельського МТМО – лікарка акушер-гінеколог вищої категорії Тетяна Пташник, яка свого часу очолювала цей медичний заклад, та лікар акушер-гінеколог ургентної гінекологічної допомоги Сергій Наумчик.

Про це пише Ковель медіа.

Обох медиків обвинувачують у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 140 КК України (Неналежне виконання професійних обов’язків медичним працівником, якщо воно спричинило тяжкі наслідки неповнолітньому), що карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Потерпілою стороною у кримінальній справі є Іван та Яна С.

24 вересня 2020 року старший слідчий Ковельського відділу поліції склав обвинувальний акт, а 30 вересня він надійшов до Ковельського міськрайсуду.

У підготовчому судовому засіданні 12 лютого 2021 року прокурор Олександр Омельчук просив зробити закритий розгляд справи. Інші учасники судового засідання не заперечили.

Ковельський міськрайонний суд під головуванням судді Ірини Логвинюк ухвалив розглядати кримінальне провадження у закритому судовому засіданні, яке призначене на 22 лютого.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися