Волинянин вистрелив у сина з рушниці
Волинь

Волинянин вистрелив у сина з рушниці

17 лютого 2021, 17:48
0
0
Сподобалось?
0

На Волині в результаті конфлікту батько вистрелив з мисливської рушниці в сина.

Про це повідомили на сторінці «Поліцейські офіцери громади у Волинській області» у Фейсбуку.

У четвер, 16 лютого, у селі Новокотів Луцького району чоловік отримав вогнепальне поранення. Як повідомили правоохоронці, двоє чоловіків розпивали алкогольні напої. Несподівано до помешкання, де вони пиячили, прийшов батько одного з чоловіків. Між ними виник конфлікт, в ході якого останній взяв рушницю та вистрелив сину в ногу.

На місце події терміново прибув офіцер Підгайцівської громади старший лейтенант поліції Микола Толстіхін спільно з патрульними Луцького райуправління.

Правоохоронці надали першу домедичну допомогу чоловіку та передали медикам, після чого офіцер громади супроводив карету швидкої медичної допомоги до лікувального закладу.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції ГУНП у Волинській області для проведення слідчих дій. Нині встановлюються всі обставини події та мотиви, які змусили чоловіка стріляти. Він затриманий. За фактом застосування вогнепальної зброї відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися