У Луцьку знайшли житло пенсіонеру, який понад місяць жив у пункті обігріву
Волинь

У Луцьку знайшли житло пенсіонеру, який понад місяць жив у пункті обігріву

19 лютого 2021, 09:58
1
1
Сподобалось?
1

При Луцькому територіальному центрі соціального обслуговування більше місяця жив літній чоловік Юрій Миколайович Грязнов. Завдяки небайдужим чоловіку вдалося допомогти.

Нагадаємо, як повідомляло Суспільне, пенсіонер розповів, що до Луцька приїхав автобусом з Переспи, спершу жив на вокзалі.

Чоловік має проблеми зі здоров’ям та важко пересувається. З його слів, дітей чи інших родичів у нього немає, як і документів. Пояснити, де жив до того пенсіонер не може.

Як інформують волонтери, після виходу матеріалу член виконкому Луцької міської ради Віктор Ящук та директор громадської організації «Інститут соціальної ініціативи» Ілля Токаренко вирішили допомогти чоловіку. Завідувач терцентру розповіла, що старенькому необхідний постійний притулок.

Тож, за сприяння місцевої влади Юрія Грязнова вдалося влаштували у геріатричний пансіонат, де наразі він і проживає. Також небайдужі надали необхідні теплі речі для дідуся.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Переспаехня він не є
    Переспаехня він не є

    Відправте журналістів в с.Переспа і покажіть краЇні тих людей, які цього діда виселили з будинка якого він придбав разом з дружиною, вони коли приЇхали в Переспу років приблизно до 15 ти назад, цей будинок був без вікон навів там порядок, зробив гарну огорожу по всьому периметру земельноЇ ділянки, скізь чистота і порядок. Ви будете в шоці коли побачите де він жив і ким його зробили. Опитайте сусідів, вони розкажуть скільки сили він вклав в цей будинок. А виселили його родичі дружини(співмешканки) , (Орлюк Антон теж з Переспи,) правдами не правдами виписали з будинку, а потім вигнали. Він й раніше мав таку практику по виселенню ще одного чоловіка, який проживав з його сестрою приблизно до 25 років разом, а після смерті сестри Орлюк і його вигнав, робив всі умови щоб він там не міг існувати і той змушений був доживати в хліві. Після того як Грязнова виселили він ходив по Переспі голодний, діти йому довали харчі, спав на лавках або в циган. Орлюк розказує що Грязнов алкаш, але це все брехня, він не має здоровя пити. Коли його вигнали він хотів запити, але каже ну день попю ну два а далі я не зможу і воно нічого не змінить. Життя бумеранг колись і Орлюк поплатиться за все.

    19 лютого 2021, 10:51
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися