У Луцьку вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні
Волинь

У Луцьку вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

19 лютого 2021, 21:02
0
0
Сподобалось?
0

19 лютого лучани вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні.

Про це інформує Луцька міська рада.

Щорічно 20 лютого в країні відбуваються скорботні заходи, аби вшанувати пам’ять громадян, які загинули під час Революції Гідності у боротьбі за ідеали демократії, права та свободи людини, європейське майбутнє України та завдяки яким було змінено хід історії нашої держави.

Зокрема, серед Героїв, які поклали своє життя свободу України та гідність її народу є й волиняни, а саме: Василь Мойсей, Юрій Сидорчук, Іван Тарасюк, Едуард Гриневич, Сергій Байдовський, Олександр Бадера та Віктор Хомяк.

Помолитися за загиблих та покласти квіти до фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України» та до пам’ятника «Волинські Герої Небесної Сотні» що на Меморіальному комплексі «Вічна слава», долучилися перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Мовенко, заступник голови ОДА Анатолій Костик, учасники Революції Гідності та АТО/ООС, родини загиблих Героїв, духовенство, волонтери та небайдужі волиняни.

«Хай пам’ять про загиблих Героїв згуртує нас, дасть силу, мудрість та наснагу для зміцнення власної держави на власній землі, – зазначила ведуча заходу. – Євромайдан увійшов в історію України як символ і взірець жертовності, патріотизму та героїзму».

Фото взяті із сайту Луцькради і Волиньради.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися