За добу на Волині горіли три будинки
Волинь

За добу на Волині горіли три будинки

23 лютого 2021, 09:56
0
0
Сподобалось?
0

На Волині за добу 22 лютого рятувальники ліквідували три пожежі у житлових будинках.

Про це повідомляє пресслужба рятувальників Волині.

Зокрема, о 05:22 горів будинок в селі Сільце Ковельського району. О 06:21 вогнеборці ліквідували пожежу. Вогонь виник у котельні приватного будинку та поширився на пластикове оздоблення стін та стелі. Імовірно, до загорання призвели порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

Також на Ковельщині в обідню пору горів півтораповерховий дерев’яний житловий будинок. О 13:37 горіння локалізували, о 13:40 – ліквідували. Вогонь знищив стіну на незначній площі, пошкодив 7м2 дерев’яного оздоблення стін. За попередніми даними, пожежа сталася через недолік конструкцій, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

22 лютого о 07:23 до служби 101 повідомили про пожежу в житловому будинку в селі Бистровиця Горохівського району. Після прибуття пожежники виявили горіння дерев'яної міжкімнатної стіни, на гасіння подали один водяний спеціальний ствол. Пожежу вдалось ліквідувати о 07:56 в тих розмірах, яких вона набула на момент прибуття. Ймовірна причина вогню – недолік конструкції димоходу пічного опалення.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися