Зниклу майже 3 тижні тому породіллю з Волині досі не знайшли
Волинь

Зниклу майже 3 тижні тому породіллю з Волині досі не знайшли

25 лютого 2021, 13:40
0
0
Сподобалось?
0

Поліція досі розшукує уродженку Волині Катерину Попову (Книшук), яка пішла з дому у Києві ще 8 лютого та не повернулася.

Про це у відповіді на запит ІА ВолиньPost повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у місті Києві.

Інформують, що відомості про зникнення Катерини Попової внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України.

Деталі пошуків у поліції не розголошують, посилаючись на таємницю досудового розслідування.

Нагадаємо, 38-річна Катерина Попова народилася на Волині у селищі Іваничі, але вже два роки мешкала у Києві. 8 лютого жінка вийшла з дому на вулиці Райдужній у Дніпровському районі (Троєщина) та не повернулася. 25 січня вона народила сина і, за словами сестри, почувалася погано через післяродову депресію. Може потребувати медичної допомоги. Вдома на жінку чекає 12-річна донька та новонароджений син.

Рідні жінки просять всіх, хто знає якусь інформацію про неї, повідомляти за телефоном 0680210746 (матір), 0681275381, 102.

Катерина Попова – худорлявої статури, невисокого зросту – 164. Колір волосяя – каштановий. На момент зникнення була одягнена у довгу чорну куртку (до колін), сіру шапку, світлий шарф, зелені штани, коричневі чоботи.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися