На Волині чоловік організував підпільний алкоцех
Волинь

На Волині чоловік організував підпільний алкоцех

4 березня 2021, 15:24
0
0
Сподобалось?
0

На Волині податкова міліція викрила підпільний цех з виробництва алкогольних напоїв.

Про це повідомляє Державна фіскальна служба області.

Так, у місті Рожище провели обшук за адресою проживання чоловіка, який організував виробництво фальсифікованих алкогольних напоїв. Підпільний цех зловмисник обладнав в одному з приміщень власного обійстя.

Виготовлена таким чином горілчана, коньячна продукція розливалася у скляну тару, яка обклеювалася етикетками під виглядом офіційних виробників та позначалась марками акцизного податку з ознаками підробки. Також в приміщенні алкоцеху виявили марки акцизного податку з ознаками підробки, обладнання для виготовлення фальсифікату, порожню тару, корки, етикетки, спиртометр, шланги, лійки, а також есенції, які додавались у спиртосуміші.

Також, напередодні в Камінь-Каширському районі податківці виявили місця реалізації алкогольних напоїв та тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка.

За результатами проведених заходів з незаконного обігу вилучили 170 літрів рідини з характерним запахом спирту, 450 літрів підготовлених до реалізації алкогольних напоїв та понад 2,5 тисяч пачок тютюнових виробів. Орієнтовна вартість вилученого підакцизу становить близько 300 тисяч гривень.

Також, у правопорушників вилучили близько 600 тисяч гривень, отримані від незаконної реалізації товарів підакцизної групи. Слідство встановило, що реалізація продукції здійснювалась через спільноту у мобільному мессенджері Viber, де правопорушником розміщувалася інформація про асортимент та ціни. Крім того, частина товарів продавалася через «дрібні» торгові точки області.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися