На Волинь повернувся скандальний ексначальник патрульної поліції
Волинь

На Волинь повернувся скандальний ексначальник патрульної поліції

5 березня 2021, 17:33
1
2
Сподобалось?
2

Ексначальник патрульної поліції у місті Луцьку Олександр Вовченко з січня місяця обіймає посаду інспектора з особливих доручень відділу моніторингу у поліції Ковеля.

Про це інформує телеканал «Аверс» у своєму сюжеті.

У відео нагадують, що Олександра Вовченка звільнили з посади начальника волинських патрульних після того, як він яскраво відсвяткував свої 28 років, що його через деякий час довелося переводити на роботу в іншу область. Святкували гучно – з феєрверками прямісінько у приміщенні патрульної поліції. Замість феєрверку слугувала граната, яку п’яні поліцейські підірвали просто в коридорі. Відтак вибухом повибивало вікна та штукатурку. Відео цього вибуху оприлюднили два роки тому. Але нині з’явилася інша частина запису.

Це спричинило резонанс, що у 2019 році Олександра Вовченка перевели з Волині працювати в Івано-Франківську область на посаді начальника відділу превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області. Місцевим медіа патрульний пояснював, що це була страйкбольна граната і заперечував чутки про те, що в управлінні була сварка і що розпивали алкоголь. Він підозрював, що його хочуть підставити як молодого офіцера, який будує свою кар’єру.

На початку 2021 Олександра Вовченка знову перевели працювати на Волинь у місто Ковель на посаду інспектора з особливих доручень відділу моніторингу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • пітунчик
    пітунчик

    цінний кадр. слава україні

    5 березня 2021, 20:10
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися