У Луцьку п’яний водій мопеда тицяв патрульним хабаря
Волинь

У Луцьку п’яний водій мопеда тицяв патрульним хабаря

8 березня 2021, 11:05
0
0
Сподобалось?
0

Вночі 7 березня на вулиці Львівській патрульні зупинили мопед, керманич якого рухався в темну пору без увімкненого світла фар, без номерного знаку та без шолома, чим порушував ПДР.

Як повідомляє патрульна поліція Волині, у водія виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Також встановили, що він не має права керування мопедом.

Керманич пройшов огляд на стан сп’яніння на місці  в присутності двох свідків за допомогою спеціального технічного засобу, який показав – 2, 04 проміле.

Під час складання адміністративних матеріалів 23-річний чоловік намагався надати патрульним хабаря. Охоронці порядку неодноразово попереджали його про кримінальну відповідальність, проте останній поклав до службового автомобіля грошові кошти у сумі 600 гривень.

Патрульні слали всі необхідні адміністративні матеріали та викликали слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції.

Наразі слідчими відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

Караються штрафом від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися