На Волині знайшли двійника Тараса Шевченка
Волинь

На Волині знайшли двійника Тараса Шевченка

8 березня 2021, 12:45
0
1
Сподобалось?
1

Мешканець Каменя-Каширського Сергій Конончук має помітну схожість із славетним українським поетом, художником Тарасом Шевченком.

Про це повідомляє Полісся.

«Ще в юначі роки, читаючи «Кобзаря», чоловік спостерігав у дзеркалі подібні риси, що поєднували його з митцем. Те відчуття, коли ти асоціюєшся зі знаменитістю, певен Сергій Вікторович, додає слави та привертає увагу оточуючих», – йдеться у публікації.

«Ти стаєш помітнішим серед натовпу, увага людських очей прикута виключно до твоєї персони. Втім це швидше за все своєрідний перфоманс на публіку, без жодної користі в особистих цілях», – зауважив «місцевий Шевченко».

Разом з тим, запевняє, спільні риси зовнішності, а особливо з персоною мега-масштабу, додають певного шарму та усвідомлення своєї винятковості.

За словами Сергія Конончука, представлене фото – без жодних фільтрів та фотошопу. Його свого часу зробила старша донька Ірина, розставивши хіба певні світлові ефекти.

У 2011 році Сергій Конончук брав участь у всеукраїнському конкурсі двійників Шевченка. Якраз тоді йому виповнилося 47. Саме у такому віці помер Тарас Шевченко. Втім перемогу тоді здобув представник із Чернігівщини.

Леся Мінібаєва


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися