Посадовицю Волинської ОДА затримали на хабарі у 1,5 тисячі доларів
Волинь

Посадовицю Волинської ОДА затримали на хабарі у 1,5 тисячі доларів

11 березня 2021, 09:57
0
0
Сподобалось?
0

10 березня на гарячому затримали начальницю одного з управлінь Волинської ОДА. Жінка вимагала від приватного підприємця неправомірну вигоду в сумі 1500 доларів США за «позитивне вирішення питання» щодо надання переваг при проведенні конкурсу на перевезення пасажирів на приміському внутрішньообласному автобусному маршруті загального користування.

Затримання відбувалося 10 березня, – повідомили в пресслужбі ГУ НП у Волинській області.

Слідчі встановили, що посадовиця діяла умисно, з метою незаконного збагачення та зловживаючи службовим становищем. У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 ККУ факт вимагання неправомірної вигоди задокументували, гроші вилучили. Зловмисницю затримали в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про оголошення їй підозри та обрання запобіжного заходу.

До слова, з власних джерел ІА ВолиньPost стало відомо, що на хабарі спіймали керівницю управління транспорту та зв’язку Волинської облдержадміністрації Наталію Остапкович.

За інформацією джерела, чиновниця намагалася отримати хабар від перевізника за лобіювання його інтересів під час розприділення маршрутів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися