На Волині жінка тримає 12 собак та 10 котів у кімнаті в гуртожитку
Волинь

На Волині жінка тримає 12 собак та 10 котів у кімнаті в гуртожитку

12 березня 2021, 16:42
0
0
Сподобалось?
0

У Нововолинську жінка утримує у своїй кімнаті 12 собак і 10 котів.

Про це повідомили на сторінці міської ради у Фейсбуку. 

Понад десять років сусіди намагаються розв’язати питання проживання тварин у кімнаті, однак власниця відмовляється йти на компроміс. У помешканні антисанітарія, під’їздом шириться сморід. Були випадки, коли собаки нападали на людей.

“Ми фотографували, писали заяви й колективні звернення. По стояку у ванній, я так розумію, собаки ходять в туалет, і воно все опиняється на 4-му поверсі. Сусідка вже робила ремонт, але то ненадовго. Пропонували власниці дачу і хату в Литовежі, але їй все не підходить”, – зазначила голова ОСББ Яна Никитюк.

До власниці тварин навідалися заступник міського голови Громик Олександр, начальник відділу будівництва, комунального господарства і газифікації Богдан Миронюк, директор ВУКГ Артем Жигалюк, ветеринар Руслан Романишин, депутати Нововолинської міської ради Яна Никитюк, Микола Лукашук та представники поліції.

“Сьогодні ми переконалися, що тварин дуже багато. Повна антисанітарія, неприємний запах. Написав заяву за жорстоке поводження з тваринами, на такій площі не може знаходитись така кількість собак. Спільно з поліцією розробили алгоритм дій щодо розв’язання цієї проблеми”, – сказав Громик.

Як зазначив Громик, на жаль, в мешканки велика заборгованість за комунальні послуги, квартира є неприватизованою, тому її не так легко буде виселити, але влада сподівається на швидке вирішення ситуації. Не виняток, що це буде судове провадження.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися