Що задекларувала луцька суддя, яка увійшла до Вищої ради правосуддя
Волинь

Що задекларувала луцька суддя, яка увійшла до Вищої ради правосуддя

15 березня 2021, 14:15
0
0
Сподобалось?
0

Новообрана членкиня Вищої ради правосуддя Інна Плахтій задекларувала автівку, зарплату та понад 36 тисяч гривень на рахунках у банку.

Про це йдеться у відповідній декларації за 2020 рік, оприлюдненій на сайті НАЗК, передає ІА ВолиньPost.

Нагадаємо, Інна Плахтій – з відомої на Волині суддівської родини. Батько, Борис Плахтій – колишній суддя Апеляційного суду Волинської області, нині він у відставці. Сестра Наталія Плахтій нині працює суддею Волинського окружного адміністративного суду. Донька, Катерина Троць працює на посаді керівника служби інспекторів секретаріату ВРП.

Суддя навчалася у Луцькому педагогічному інституті на факультеті іноземних мов. Другу освіту здобувала у Волинському державному університеті за спеціальністю правознавство та отримала диплом із кваліфікацією "юрист".

Трудову діяльність Інна Плахтій розпочала в 1999 році на посаді секретаря судових засідань у Луцькому міськрайонному суді. З 2007 по 2009 рік була помічником, а згодом радником голови Апеляційного суду області. Працює суддею Луцького міськрайонного суду.

Інна Плахтій зареєстрована у квартирі на 48,7 кв. м у Луцьку, що перебуває в спільній власності Катерини та Марії Троць. Фактично проживає у квартирі на 48,6 кв. м, що належить її батькові Борису Плахтію.

Їздить суддя на Suzuki Vitara 2005 року випуску за 160 тисяч гривень. За рік на посаді служителя Феміди заробила 1 141 926 гривень (понад 95 тисяч на місяць), а також отримала 6451 гривню гонорарів та інших виплат згідно з цивільно-правовим правочинами від Національної школи суддів України. Загалом на рахунках у банку Інна Плахтій тримає понад 36 тисяч гривень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися