На Волині шахраї обдурили чоловіка на 140 тисяч
Волинь

На Волині шахраї обдурили чоловіка на 140 тисяч

16 березня 2021, 14:47
0
0
Сподобалось?
0

За минулу добу на Волині правоохоронці зафіксували понад десяток шахрайств.

Про це повідомляє поліція Волині.

Так, 15 березня до поліції звернувся 46-річний мешканець Ковельського району. Чоловік розповів, що минулого року придбав ліки на одному із сайтів. Цьогоріч же йому зателефонували невідомі та повідомили, що сайт, на якому робив замовлення чоловік є фіктивним, а ліки – неякісні. Чоловіку запропонували допомогу у отриманні грошової компенсації, за це потрібно було заплатити. Заявник погодився і перерахував майже 140 тисяч гривень на різні рахунки. Далі - зв’язок із шахраями перервався.

31-річний мешканець Володимир-Волинського району через одну із інтернет-платформ придбав мотоцикл. Гроші – понад 20 тисяч гривень – перерахував наперед, а у поштовому відправленні виявив не транспортний засіб, а будівельні блоки.

Під час оформлення заявки на придбання телевізора в інтернеті 23-річний лучанин повідомив усі дані своєї банківської карти, внаслідок – з його рахунку зняли 4 тисяч гривень, а продавець техніки на зв’язок більше не вийшов.

За всіма фактами правоохоронці розпочали кримінальні провадження за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Нині поліцейські встановлюють причетних до вчинення правопорушень осіб.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися