Скільки на Волині нарахували мільйонерів
Волинь

Скільки на Волині нарахували мільйонерів

19 березня 2021, 17:19
0
0
Сподобалось?
0

На Волині річні податкові декларації про майновий стан і доходи вже подали 2188 громадян.

Про це інформує ГУ ДПС у Волинській області. 

Ці громадяни відзвітувалися про 275 мільйонів гривень доходів, отриманих торік. У переліку волинських декларантів наразі 16 мільйонерів. Переважно у своїх річних деклараціях вони відзвітувалися про отриману в 2020 році вартісну спадщину. 

«Волиняни, котрі подали річні податкові декларації, визначили до сплати 7,1 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб і 1,2 мільйона гривень військового збору. Це й буде їхній особистий фінансовий внесок у розвиток держави та добробут громади. Якщо ж таку відповідальну і патріотичну позицію продемонрують усі, хто зобов’язаний подати річну податкову декларацію, громади і держава матимуть достатньо коштів для своєчасного фінансування програм соціально-економічного спрямування», – вважає начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

Очільниця волинських податківців запевнила, що в умовах карантинних обмежень Державна податкова служба подбала про можливість для кожного подати декларацію не лише у паперовому вигляді, а й за посередництвом Електронного кабінету.

«Понад 600 волинян відзвітувалися про доходив електронному вигляді за допомогою спеціального сервісу «Декларація про майновий стан і доходи» на офіційному вебпорталі ДПС в Електронному кабінеті у розділі «ЕК для громадян». Це зручний і надійний сервіс, що дозволяє без візиту до податкової інспекції виконати свій обов’язок», – підкреслила Світлана Савчук.

Нагадаємо, що подавати декларацію про майновий стан і доходи за минулий рік – конституційний обов’язок громадян (ч. 2 ст. 67 Конституції України). За вибором платника податків декларація подається за місцем своєї податкової адреси особисто або уповноваженою на це особою; поштою або засобами електронного зв’язку.

Торік у червні реєстрували 44 мільйонерів на Волині. А в квітні 2019 – 15.

Кількість цьогорічних мільйонерів може зрости, адже деклараційна кампанія ще триває. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися