Волинянина оштрафували на 25 тисяч за несплату аліментів
Волинь

Волинянина оштрафували на 25 тисяч за несплату аліментів

19 березня 2021, 20:34
0
0
Сподобалось?
0

Волинянина оштрафували на більше ніж 25 тисяч за невчасно сплачені аліменти.

Про це повідомляє Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції у Волинській області, пише ВолиньPost.

82 535 грн державні виконавці Волині змусили сплатити мешканця Ратнівського району на утримання двох неповнолітніх дітей. З них 56 985 грн - це заборговані аліменти та 25 550 грн - штраф.

У Ратнівському районному відділі ДВС розглянули виконавче провадження з примусового виконання виконавчого листа Ратнівського районного суду від 11.09.2012 року про стягнення коштів на утримання доньки та сина. Сума аліментів - по 350 грн щомісячно на кожну дитину, починаючи з 21.05.2012 року. Гроші чоловік повинен був сплачувати до досягнення старшою дитиною повноліття.

У результаті встановлення тимчасового обмеження боржника у праві виїзду за межі України, праві керування транспортними засобами, праві користування вогнепальною зброєю, праві полювання, боржник сплатив всю суму заборгованості - 82 535 грн.

"Станом на 11 березня 2021 року територіальними відділами ДВС Волині винесено по 3 077 постанов стосовно кожної категорії обмежень", - зазначає начальник Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів) Тарас Грень.

Йдеться про тимчасове обмеження у праві виїзду за межі України, керування автомобілем, користування зброєю і полювання).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися