У Луцьку голову ОСББ покарають за самовільне коронування дерев
Волинь

У Луцьку голову ОСББ покарають за самовільне коронування дерев

22 березня 2021, 12:13
1
0
Сподобалось?
0

Об’єднання співвласників багатоквартирних будинків самовільно вирішило кронувати дерева на своїй території, попри заборону міської ради. У результаті в дворі залишилися голі стовбури.

Про це пише ІА Волинські новини.

Нагадаємо, депутати наклали тимчасовий мораторій на «варварське» обрізання дерев на вулицях Луцька, внаслідок якого останні гинуть. Уже в березні 2021 року відділ екології планує винести на розгляд депутатів комплексну програму озеленення міста на наступні 5 років.

Проте днями у Луцьку мешканців неприємно здивувала обрізка дерев в дворі на проспекті Волі, 21. Попри обіцянки не зрізувати більше 30% крони дерев, у дворі залишилися лише голі стовбури.

Як повідомив директор департаменту ЖКГ міської ради Микола Осіюк під час засідання бюджетної комісії 22 березня, такі заходи – повністю ініціатива ОСББ, яке самовільно без жодного погодження замовило ці роботи. З його слів, ці дерева мали б оглянути фахівці, а питання про роботи мало б розглядатися на відповідній комісії. Проте ніхто в міську раду не звертався.

«Дозволів вони не брали, звернення не було на комісію, вони самі обрізали дерева і все», - повідомив він.

Микола Осіюк також повідомив, що про цей випадок в міськраді уже знають, про нього повідомили в департамент муніципальної варти і керівництво ОСББ мають притягнути до відповідальності за несанкціоноване обрізання дерев.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Лучанин
    Лучанин

    Так на фото двір проспекту Волі 8

    22 березня 2021, 13:35
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися