У Луцьку в історичній частині міста перекладають бруківку
Волинь

У Луцьку в історичній частині міста перекладають бруківку

24 березня 2021, 17:43
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку ремонтують вулицю Богдана Хмельницького.

Як повідомив у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини директор департаменту ЖКГ Луцької міськради Микола Осіюк.

«Перекладаємо бруківку, щоб привести її до належного вигляду. Будемо ліквідовувати найбільші вибоїни, горби на найпроблемніших ділянках», – зазначив він.

З його слів, на ремонт цієї вулиці укладений договір на суму близько 49 тисяч гривень. Цього року, найімовірніше, на вулиці Богдана Хмельницького будуть виконуватися лише поточні роботи. Сама ж вулиця – в планах на капітальну реконструкцію. Однак цей об’єкт доволі складний, і знайти підрядника на нього буде не просто.

«Це не асфальт, а бруківка. Наші підрядники не дуже хочуть братися за цю роботу. Вона доволі невдячна. Основні дорожні організації за неї не беруться. Адже там під дорожнім покриттям плавуни, погана геологія... Зараз все-таки цю вулицю необхідно після зими привести до належного вигляду, щоб транспорт міг нею курсувати. Її капітальний ремонт є в планах, вона є в переліку, але у зв’язку з обмеженим фінансуванням ми не можемо сказати чи це буде в цьому році, чи в наступному, чи через декілька років. Це питання залишається відкритим», – пояснив посадовець.

Нагадаємо, Луцька міська рада замовила проектно-кошторисну документацію капітального ремонту вулиці Богдана Хмельницького. Аби відремонтувати покриття якісно, потрібно було замовляти геологічні дослідження.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися