ДТП з маршруткою у Луцьку: прооперували одного із постраждалих
Волинь

ДТП з маршруткою у Луцьку: прооперували одного із постраждалих

26 березня 2021, 17:21
0
0
Сподобалось?
0

У міській клінічній лікарні прооперували одного із пасажирів маршрутки, яка потрапила у ДТП на вулиці Ківерцівській, що у Луцьку.

Про це розповів Суспільному заступник директора медзакладу Андрій Смольянінов.

Нині стан чоловіка лікарі розцінюють як задовільний. Після оперативного втручання він досі знаходиться у палаті інтенсивної терапії.

Решту травмованих пасажирів оглянули і відправили на амбулаторне лікування. У більшості – забої голови, грудної клітки та синці, – розповів лікар.

Всього до медзакладу напередодні доправили вісьмох осіб, в тому числі й водія маршрутки. Наразі відомо, що для важко травмованого пасажира представники перевізника здавали кров.

За коментарем Суспільне звернулося до юристів. Зі слів директорки Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталії Смолярчук, травмовані пасажири можуть претендувати на матеріальні відшкодування.

"Відсутність квитків не буде перешкодою, оскільки встановлено факт, що вони були пасажирами, а не гостями чи пішоходами, в рамках кримінального провадження буде встановлюватися, що вони здійснювали поїздку і оплачували кошти за проїзд", - каже Наталія Смолярчук.

Нагадаємо, аварія сталася 25 березня на вулиці Ківерцівській у Луцьку. Маршрутка, яка їхала в обласний центр, зіткнулася з вантажівкою з причепом, наповненим піском. У ДТП травмувалося 9 пасажирів та водій, усього в маршрутному таксі було 15 пасажирів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися