У Луцьку підлітки побили 38-річного чоловіка через російський реп
Волинь

У Луцьку підлітки побили 38-річного чоловіка через російський реп

26 березня 2021, 18:58
1
1
Сподобалось?
1

У Луцьку 25 березня в центрі міста четверо підлітків побили 38-річного чоловіка через зауваження, що з колонок дітей гучно лунає російський реп.

Про це пише ІА Конкурент.

Постраждалий Володимир розповів, що близько 15:00 він спинився перед світлофором у центрі міста, аби перейти дорогу. Поруч стояли четверо підлітків. Вони тримали дві портативні колонки, з яких звучали пісні російською мовою.

«Знаєте, гріх було не зробити зауваження. От я й сказав хлопцям, що вони ж не москалі, а волинські хлопці, і припустив, що люди навколо них, можливо, не хочуть це слухати. Хлопці відреагували агресивно: мовляв, я «мусор», і що не маю права їм нічого забороняти. Хоча я й не забороняв, лише зробив зауваження», – розповідає лучанин.

Коли на світлофорі загорілося зелене світло, підлітки попрямували за чоловіком. Зі слів постраждалого, вони шуміли й сміялися, тому чоловік обернувся й ще раз повторив, що нічого їм не забороняє. А через кілька секунд його наздогнав сильний удар в потилицю. Чоловік роззирнувся і вхопив за руки найстаршого підлітка, якому, ймовірно, було 17 років. У цей момент його друзі нанесли Володимирові ще кілька ударів в обличчя.

Чоловікові вдалося схопити двох з нападників. Викликати поліцію й швидку допомогли перехожі.

Він написав заяву в поліцію.

Як наслідок інциденту, у чоловіка – забої, розбита губа у кількох місцях. Висновок судмедекспертизи буде у понеділок, 29 березня. Зараз чоловік скаржиться на головні болі, які так і не пройшли з моменту бійки.

«Які мотиви були в мене і в них? У мене був мотив зробити цим людям зауваження. А в них де взявся мотив настільки агресивно відреагувати? Політичний? Тобто захистити своє право слухати російський реп на всю "катушку"?», – обурюється Володимир.

Як зазначила інспекторка сектору комунікації управління Нацполіції Волині Марина Балдич, за цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне легке тілесне ушкодження. Поліцейські встановлюють всі обставини інциденту.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • лучанка
    лучанка

    Журналіст котрий так не коректно і злочинно безграмотно назвав статтю!! прочитай коментарі тих хто робить висновки про подію тільки з назви!!! https://www.facebook.com/groups/1453810038227000/permalink/2864553923819264/?__cft__[0]=AZVerk4cjEDSoPIjbwvsfCmj07qVOCA98bTavdIGcWkcDP_uwnXO2VDtLUkxtqLFyypEvx7vzQ40wC6dFfgDrZp31nds5jgUp4ddYk7V_osC8XkY_01je7yr1ecDZY5K8YT63j-saN-x1nEjh6SiwUENcVGj2ccXORRuzElvjs5-s_aMEDPD8031qT9dAivl_fA&__tn__=%2CO%2CP-R

    27 березня 2021, 19:33
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися