Повідомили причину смерті вдови загиблого Героя з Волині
Волинь

Повідомили причину смерті вдови загиблого Героя з Волині

27 березня 2021, 14:25
0
0
Сподобалось?
0

26 березня несподівано померла 42-річна депутатка Львівської міської ради, волонтерка та вдова Героя АТО з Волині Івана Пасевича – Олена Пасевич. За попередніми висновками, причиною раптової смерті став обрив тромба. Медики «швидкої допомоги» приїхали на виклик о 19:20, але змогли лише констатувати смерть.

«Молода, любляча мама, вдова Героя АТО, волонтерка, активна захисниця інтересів учасників бойових дій, депутатка міської ради. Співчуття всім рідним та близьким», – висловив співчуття мер Львова Андрій Садовий.

Попрощатися з Оленою Пасевич можна буде в суботу, 27 березня, у капличці на вул. Пекарській. Парастас починається о 19:00. Поховають Олену Пасевич на Личаківському кладовищі, біля її батька, у неділю 28 березня.

Довідково: у львівській політиці Олена Пасевич з’явилася після Революції Гідності. У 2014 році її чоловік Іван Пасевич, старший лейтенант ЗСУ, загинув біля села Красне на Луганщині 16 серпня 2014 під час обстрілу росіянами з РСЗВ «Град», закривши своїм тілом двох товаришів.

Після смерті чоловіка Олена Пасевич стала радницею міського голови з питань учасників АТО/ООС та членів їхніх сімей. Активно займалася волонтерською допомогою військовим. У 2015 році вона стала депутаткою міської ради від «Самопомочі».

Через політичні суперечності у травні минулого року Олена Пасевич вийшла з фракції «Самопоміч» разом з чотирма своїми колегами, а у жовтні знову стала депутаткою міськради – цього разу за списком партії «Європейська солідарність»

42-річна Олена Пасевич працювала доцентом кафедри економіки Львівського інституту банківської справи. В неї залишилася 7-річна донька та 24-річний син.

Охочі можуть допомогти родині матеріально. Номер картки сина Олени Пасевич Сергія - 5375414121800600 (Монобанк)


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися