Лікарка з Волині вийшла заміж у свій день народження
Волинь

Лікарка з Волині вийшла заміж у свій день народження

27 березня 2021, 16:05
0
0
Сподобалось?
0

17 березня в Горохівському відділі реєстрації актів цивільного стану на рушникові щастя свої долі поєднали лікар-нарколог КНП "Горохівська ЦРЛ" Юлія Климко й фельдшер з медицини невідкладних справ Горохівського відділення екстреної медичної допомоги КП "Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" Роман Кмита.

Для знакової події закохані вибрали не менш важливий день – іменини нареченої, пише Горохівський вісник.

Будучи ученицею, а відтак студенткою Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, Юлія завжди вирізнялася не лише повагою до знань і наполегливістю, а й ввічливістю та комунікабельністю. Завжди компетентною і привітною колеги й пацієнти знають Юлію Мирославівну протягом чотирьох років у нинішньому робочому кабінеті.

Роман Юрійович свого часу закінчив Рівненський базовий медичний коледж. Досвіду фельдшера набирався у ФАП с. Бережанка, в Берестечківській районній лікарні №2. На нинішній посаді рятує людей уже п’ять років поспіль.

Тепер молода сім’я обожнює медицину і за повагу до свого покликання, і за те, що улюблена робота стала місцем їхньої зустрічі.

- Пожартувала якось два роки тому з Романом, чергуючи в приймальному відділенні. Мовляв, возив би мені морозиво натомість хворих, - розповідала, щасливо усміхаючись, дружина.

Тоді хтось із сестер медичних пожартував: «Дивіться, дохторко, який гарний хлопець». Юля за словом у кишеню не полізла: «Бачу, бачу, я ще за нього й заміж вийду, як прийде пора».

Сказала, наче відрізала, і … забулася ці слова. Згадала їх через два роки, як Роман написав їй у Facebook, що винен колезі морозиво. Звісно, залицявся до вродливиці тою згадкою, та, як кажуть, у добру хвилину. Коли ж зустрілися, то дивувалися, з’ясувавши, що обоє вчилися в одній школі (Роман – на рік старший), але тоді чомусь одне одного ніколи не помічали.

-А кохання ж поруч було, - втішаються тепер обоє своїй життєвій весні. Нехай вона, Юліє і Романе, буде довгою і завжди сонячною від щастя, чудових сімейних мрій, взаєморозуміння і сміху багатьох діточок!

Леся ВЛАШИНЕЦЬ


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися