Що в декларації у головного прокурора Волині
Волинь

Що в декларації у головного прокурора Волині

29 березня 2021, 16:44
0
0
Сподобалось?
0

За 2020 рік керівник Волинської обласної прокуратури Віктор Тимчук отримав 637 816 гривень.

26 березня цього року Віктор Тимчук подав е-декларацію про доходи. Документ опублікували на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції, пише ВолиньPost.

Головним прокурором області Тимчук став лише у вересні 2020-го.

Відомо, що він народився 5 грудня 1976 року. Вищу освіту здобув у Чернівецькому державному університеті імені Юрія Федьковича. В органах прокуратури – із 1998 року. За цей час обіймав різні, в тому числі керівні посади, в органах прокуратури Чернівецької області. До призначення на посаду керівника Волинської обласної прокуратури працював першим заступником прокурора Чернівецької області.

У декларації Тимчук вказав, що минулого року він отримав заробітну плату 637 816 гривень у Волинській обласній прокуратурі та 348 583 тисяч гривень – у Чернівецькій обласній прокуратурі.

Також Віктор Тимчук отримав страхові виплати від страхової компанії «Кредо» у розмірі 7 500 гривень та виплати від профспілкової організації працівників апарату прокуратури Чернівецької області – 1 тисячу гривень.

Головний прокурор Волині декларує пенсійні виплати у розмірі 31 611 тисяч гривень та проценти від «Приватбанку» – 14 517 тисяч гривень.

Готівкою Віктор Тимчук зберігає 43 тисячі доларів США (приблизно 1,2 мільйона гривень). На банківських рахунках у «Приватбанку» посадовець зберігає 297 664 гривні.

Зареєстрований головний прокурор Волині у житлі в гуртожитку в Чернівцях, який належить Чернівецькій міській раді.

З вересня 2020 року Віктор Тимчук в Луцьку проживає у квартирі загальною площею 38, 8 «квадратів», яку орендує. Власного житла, згідно з декларацією, він не має.

Керівник Волинської обласної прокуратури з січня 2019 року користується автомобілем Mercedes-Benz ML350 2012 року випуску, який належить його родичеві.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися