За ДТП поблизу Луцька з двома загиблими винуватець отримав 3 роки умовно
Волинь

За ДТП поблизу Луцька з двома загиблими винуватець отримав 3 роки умовно

4 квітня 2021, 19:03
1
0
Сподобалось?
0

Аварія сталася торік 6 вересня у селі Струмівка поблизу Луцька. Легковик «Мерседес», рухаючись у напрямку Рівного під час невдалої спроби обгону на величезні швидкості врізався у мікроавтобус «Мерседес», котрий їхав у попутному напрямку. Внаслідок численних травм на місці загинула одна з пасажирок буса, ще одна померла згодом внаслідок страшних травм – розриву печінки, ушкодження легень, селезінки. Ще четверо людей тоді травмувалися, у тому числі 11-річна дитина.

Нещодавно Луцький міськрайонний суд завершив розгляд цієї справи. Як пишуть «Волинські новини», дослідивши всі обставини та взявши до уваги те, що обвинувачений відшкодував постраждалим усі матеріальні та моральні збитки, суд призначив водію п’ять років позбавлення волі. Але в'язницю чоловіку замінили на три роки іспитового строку, а також позбавили права три роки керувати транспортними засобами.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Жах!
    Жах!

    Нормальненько...так собі,нормальненько,,,,бий вбивай ,гаманець тугенький май,купиш суддів,потерпілих,свідків,совість і гуляй собі....гуляй,збирай гроші щє вбивай...

    4 квітня 2021, 19:59
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися