На Волині планують облаштувати відпочинкову зону
Волинь

На Волині планують облаштувати відпочинкову зону

5 квітня 2021, 14:38
0
0
Сподобалось?
0

Неподалік селища Колки, в урочищі Дормир, за сприяння Луцької районної ради облаштують відпочинкову зону.

Про це пише пресслужба Луцької райради.

Бажання зробити внесок у розвиток Колківської громади виявив луцький бізнесмен Володимир Нахамець. За його словами, між селами Копилля та Старосілля, що неподалік Колок, є стариця (старе русло) річки Стир площею близько 10 гектарів. Майже половина цієї території перетворилась у болото, тому, щоб вберегти її, інвестор пропонує облаштувати рекреаційну зону для відпочинку населення.

З інвестиційною пропозицією голова Луцької районної ради Олександр Омельчук, його радник Юрій Ройко та бізнесмен Володимир Нахамець побували у голови Колківської громади Олександра Палінкевича.

«Ще рік-два і урочище Дормир стане суцільним болотом. Я б хотів облаштувати на цій території рекреаційно-відпочинкову зону. Пляж, бесідки, місце для риболовлі, провести екологічний маршрут», - поділився планами Володимир Нахамець.

«Люди їдуть на Світязь, везуть гроші. Чому б не зробити хорошу зону відпочинку і в Колках? Тим більше, що ми побачили бажання голови Колківської громади розвивати туризм. Двері відкриті для інвесторів», - наголосив голова районної ради Олександр Омельчук.

Якщо проєкт вдасться реалізувати, то цю відпочинкову зону, за словами голови громади Олександра Палінкевича, включать до екологічної стежки, яку наразі розробляють у колківській громаді.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися