Поліція затримала 57-річну лучанку, яка обікрала чоловіка біля лікарні
Волинь

Поліція затримала 57-річну лучанку, яка обікрала чоловіка біля лікарні

6 квітня 2021, 13:10
0
2
Сподобалось?
2

Поліцейські розкрили крадіжки на території Луцька та району.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волині.

Про крадіжку грошей із сумки повідомив 63-річний лучанин 5 квітня, близько 22 години. Як розповів заявник, інцидент трапився біля Луцької центральної районної лікарні о 11 ранку, невідома особа заволоділа близько 3 тисячами гривень чоловіка. Патрульні, завдяки відео з камер спостереження, за короткий період часу встановили особу зловмисниці. Нею виявилась 57-річна лучанка. Викрадені кошти повернули потерпілому.

Також правоохоронці спіймали 26-річного зловмисника, який викрав два ноутбуки із квартири лучанина. Завдана сума збитків - близько 20 тисяч гривень.

Днями до поліції звернулася 57-річна жителька села Березолуки Луцького району. Жінка повідомила про крадіжку майна з її господарства. Зловмисники вночі незаконно проникли до підсобного приміщення та поцупили звідти металеву тачку, корморізку, борони та запчастини для трактора. Загальна вартість викраденого - близько 10 тисяч гривень. Співробітники сектору кримінальної поліції встановили, що до крадіжки причетні 47-річний односелець заявниці та 18-річний житель сусіднього населеного пункту. Викрадене правоохоронці вилучили та вже повернули власниці.

За фактами кримінальних правопорушень відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Досудове слідство триває.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися