Волинська лікарня отримала медобладнання з Франції
Волинь

Волинська лікарня отримала медобладнання з Франції

6 квітня 2021, 19:56
0
0
Сподобалось?
0

В Україну із Франції прибули медичні ліжка та матраци, каталки, фізіотерапевтичні столи, тренажери, інвалідні візки, ходунки та інше медичне обладнання.

Про це повідомив народний депутат Ігор Гузь на своїй сторінці у Фейсбуку.

Незабаром усе це розподілять для потреб Нововолинської міської лікарні та сімей із Нововолинської громади, які опинилися у кризових ситуаціях.

"Медобладнання вдалося доставити завдяки сприянню Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», з яким тісно співпрацює Ігор Гузь, та у співпраці з Нововолинським міським головою Борисом Карпусом", – йдеться у дописі.

Серед предметів, які передали французькі волонтери: медичні ліжка та матраци, каталки, фізіотерапевтичні столи, тренажери, інвалідні візки, ходунки та інше медичне обладнання.

Директор Благодійного фонду Карітас-Волинь отець Володимир Кметь розповів, що волонтери з Франції самостійно відшукали їх і запропонували свою допомогу.

«Я звернувся до міського голови Бориса Карпуса. Бо з попередньою владою було дуже важко спрацюватися, нічого результативного не було, вони хотіли, але коштів ні на що знайти не могли. А Борис Карпус пообіцяв, що це питання допоможе вирішити. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» теж долучився до цієї справи. Ми на себе взяли тільки процедуру розмитнення. Міськрада дала приміщення для обладнання. Допомогу надали від благодійної установи Асоціація «Іруаз – Україна» Франція, м. Брест, яку очолює Марія Налін. Щойно завершимо процедуру розмитнення, медичне обладнання отримають відповідно до плану розподілу», – пояснив отець Володимир.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися