В селі на Волині будують сучасну школу з ліфтом
Волинь

В селі на Волині будують сучасну школу з ліфтом

7 квітня 2021, 16:34
0
0
Сподобалось?
0

У селі Башлики Луцького району будують сучасну школу з великим спортивним залом, кухнею, просторими коридорами та спеціалізованим ліфтом.

Про це повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

З ходом будівельних робіт ознайомився перший заступник голови ОДА Сергій Мовенко.

Наразі на будівельному майданчику тривають внутрішні роботи, завершується монтаж електромереж та опалювальної системи, встановлюються двері у класних кімнатах. Невдовзі будівельники приступлять до встановлення сантехніки  та облаштування санвузлів. До завершальних будівельних робіт підготовленні класи хімії, фізики та біології.

Важливо, що новозбудований навчальний заклад відповідатиме усім умовам інклюзивного навчання – ширина дверей усюди становить 1 метр, також встановлять підйомний ліфт.

До слова, у школі встановленні та працюють два потужні, сучасні твердопаливні котли. За словами будівельників, минулої зими перевіряли їхню ефективність – внутрішні будівельні роботи тривали навіть при низьких температурних показниках.

З настанням сприятливих погодних умов приступлять до виконання зовнішніх оздоблювальних робіт та облаштування шкільного подвір’я.

Наразі будівельна готовність навчального закладу складає понад 60 %. Загальна кошторисна вартість будівельних робіт – 114 мільйонів гривень.

Будувати школу «з нуля» розпочали у 2018 році, цьогоріч навчальний заклад розпочне свою роботу.




Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися