Школярі з Волині вибороли 2 місце на всеукраїнському конкурсі
Волинь

Школярі з Волині вибороли 2 місце на всеукраїнському конкурсі

8 квітня 2021, 19:45
0
0
Сподобалось?
0

За підсумками Всеукраїнської трудової акції «Парад квітів біля школи» шестикласники Судченського ліцею, учасники гуртка «Юні квітникарі», здобули на всеукраїнському етапі друге місце.

Про це повідомляє Любешівська газета "Нове життя".

У Судченській альма-матер ще чотири роки тому розпочали зароваджувати власний проєкт «Зелена феєрія», в рамках якого діє підпроєкт «Веселковий розарій». За його реалізацію відповідає вчителька Наталія Токар, котра є керівником гуртка «Юні квітникарі». І от, відповідно до Наказу МОН України Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України (НЕНЦ), обласні та районні центри юних натуралістів України, почали запроваджувати трудові акції з активізації суспільно-корисної роботи та трудової діяльності школярів, серед яких – «Парад квітів біля школи».

Акція передбачала благоустрій території, створення на території навчального закладу газонів, квітників, розаріїв та клумб різних типів, збільшення видового та кількісного складу квітково-декоративних рослин в зовнішньому озелененні шкіл та позашкільних закладів.

Судченські школярі разом зі своєю наставницею Наталією Токар охоче взяли в ній участь. Учасники конкурсу мали оформляти результати роботи у вигляді фотозвітів, альбомів, фото- й кінорепортажів тощо, щоб якнайкраще розкрити зміст виконаної роботи.

«На початку квітня на нас чекав приємний сюрприз – за підсумками Всеукраїнської трудової акції «Парад квітів біля школи» мої нинішні вихованці-шестикласники, учасники гуртка «Юні квітникарі», здобули на всеукраїнському етапі друге місце (Наказ МОН України від 02.04.2021року № 32). Відповідно, і на районному, і на обласному етапах ми були першими щодо реалізації цієї трудової акції», – повідомила новину вчителька.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися