На Волині проведуть тест-драйв «швидкої»
Волинь

На Волині проведуть тест-драйв «швидкої»

9 квітня 2021, 16:26
0
0
Сподобалось?
0

9 квітня Волині передали для тестування новий автомобіль швидкої медичної допомоги. 

Про це йдеться на сайті Волинської ОДА.

Представники українського виробника «Ксенко Авто Продакшн» розповіли про можливості транспорту та презентували його комплектацію очільнику ОДА Юрію Погуляйку, заступниці голови облдержадміністрації Людмилі Тимощук, т.в.о. начальника управління охорони здоров’я ОДА Роману Рудоквасу та директору Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимиру Шмалю.

У медичному салоні автомобіля використані сучасні технології шумо- та віброізоляції, теплоефективності, опалення та кріплення елементів. Також транспорт забезпечений обладнанням виробників США, Німеччини, Японії та Швеції. А саме: Zoll (США), Weinmann (Німеччина), Masimo (США), Nihon Kohden (Японія), Ferno (США), Germa (Швеція). Слід зазначити, що «швидка» містить дефібрилятор, апарат штучної вентиляції легень, пульсоксиметр та портативний капнограф.

Виробник надає можливість протестувати автомобіль у робочому режимі перед придбанням. Відтак, Волинському обласному центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф передали у тимчасове користування, а саме на два дні, спеціалізований транспорт, щоб оцінити його виїжджаючи на виклики та надаючи невідкладну допомогу пацієнтам.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися