У Луцьку подарували квартиру жінці, яка самотужки виховує дитину з інвалідністю
Волинь

У Луцьку подарували квартиру жінці, яка самотужки виховує дитину з інвалідністю

9 квітня 2021, 21:18
0
0
Сподобалось?
0

Чотирьом лучанам, що перебували на квартирній черзі, вручили ключі від квартир. 

Про це інформував Луцький міський голова Ігор Поліщук під час традиційного щотижневого звіту 9 квітня на сторінці у Фейсбуку.

Зі слів мера, дві із чотирьох квартир отримали учасники війни в Афганістані, які перебували у черзі на житло ще з 80-х років.

Ще одну квартиру отримала сирота, інвалід першої групи, яка не має власного житла і винаймає житло на пенсію, призначену їй по інвалідності.

Також безкоштовне житло від міста отримала мама, яка самотужки виховує дитину з інвалідністю. Це єдина сім’я, яка залишилася жити у ветхому помешканні на вулиці Холмській, що офіційно підлягає знесенню.

Інформаційне агенство Волинські Новини розповідало про те, що у лучан посеред ночі у будинку обвалилася стіна. Лихо сталось під ранок 7 липня 2017 року на вулиці Холмській. Старий будинок мали знести ще 40 років тому, але на той момент у ньому проживало три сім’ї. Також на сторінках видання повідомлялося, що у однієї з родин, яка потерпіла від обвалення стіни, погані умови для проживання. Молода мама Світлана виховує двох синів. В одного з них через невдале щеплення зсихається мозок, вважає жінка. Матір жінки вже 14 років не може ходити. Сама Світлана хворіє на онкозахворювання. Покинути дітей та маму-інваліда й піти працювати не може.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися