Біля Луцька мисливці вистрелили в жінку
Волинь

Біля Луцька мисливці вистрелили в жінку

12 квітня 2021, 10:33
0
0
Сподобалось?
0

1 листопада 2020 року у селі Заболотці Луцького району чоловіки випадково вистрелили в ногу жінці, що поралася на своїй дачі.

Жінку просили відмовитися від своїх показів і не звертатися до лікарні, – йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс», передає Перший.

Сестра потерпілої каже, компанія чоловіків з мисливською собакою відпочивала на сусідній дачі. Вони начебто стріляли по мішенях і, зі слів свідка, були нетверезими. Одна куля раптом влучила у ногу жінці. На місце викликали поліцію.

«Я хотіла спочатку, щоб була кримінальна справа, але мені сказали, що у того, хто стріляв – двоє дітей і не хотілося нікого там...» – сказала потерпіла.

За словами Олени Бенесько, в яку влучила куля, в поліції відмовилися приймати заяву про тілесні ушкодження. Жінку також начебто відмовляли їхати до лікарні, тож вона 2 тижні лікувалась вдома. Сам стрілок свою провину згодом визнав.

«Суддя Луцького міськрайонного суду Віталій Ковтуненко побачив у справі ознаки не лише адміністративного, а й кримінального правопорушення. Тож постановив направити матеріали на розгляд у місцеву прокуратуру. Також він звернувся до поліції через порушення працівниці-слідчої, яка виїжджала на місце», – йдеться у сюжеті.

Натомість в райвідділі поліції повідомили, що провели службове розслідування і порушень не знайшли.

Наразі справа ще розглядається.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися