На Волині нагородили поліцейського громади
Волинь

На Волині нагородили поліцейського громади

12 квітня 2021, 19:26
0
0
Сподобалось?
0

На Волині офіцер отримав подяку від громади.

Про це повідомляє нацполіція Волині.

«За співпрацю з населенням та взаємодію з громадою», – такі подяки отримали сьогодні від волинян керівник сектору взаємодії з громадами Роман Богдан та поліцейський офіцер Затурцівської громади Богдан Скучинський.

Люди дуже задоволені роботою свого офіцера. Він не лише виконує безпосередні службові обов’язки, а ще й допомагає волонтерам та дбає про неблагополучні сім’ї.

Жителька громади Наталія зауважила, що поліцейський офіцер постійно присутній на території й оперативно реагує на всі звернення.

«Але багато залежить і від самого поліцейського як людини. Нам з ним пощастило. Коли ми привозимо в якусь родину речі чи подарунки, то діти запитують, коли ще до них приїде офіцер. Отже, раді його бачити. Це і є ефективна співпраця з громадою», – говорить жінка.

Місцева волонтерка пані Віра висловила вдячність поліцейським за співпрацю.

«Є сім’ї, які реально опинились у складних обставинах, де мати чи батько починають випивати, а страждають діти. Ми намагаємось слідкувати за такими людьми. Наш офіцер у цьому допомагає. Разом доносимо інформацію місцевій владі», – каже вона.

Офіцер Богдан Скучинський розповідає, що проблеми неналежного виховання дітей, зловживання алкоголем і домашнього насильства є найбільш актуальними для сільської місцевості.

«Разом з представниками соцслужб ми постійно обстежуємо такі сім’ї. Нині це на пильному контролі. Далі передаємо матеріали для належного реагування», – пояснює поліцейський.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися