На Волині будинок священника залили нечистотами
Волинь

На Волині будинок священника залили нечистотами

16 квітня 2021, 12:58
0
0
Сподобалось?
0

У ніч з 14 на 15 квітня у будинку священника Володимира Мелеся в селі Садів невідомі розбили вікна і кинули у них 3 відра з нечистотами. 

Як повідомляє пресслужба Волинської єпархії УПЦ, одне з відер вилилося на ліжко, де спала донька священнослужителя разом зі своїм малолітнім сином.

"Спокійний сон 5-річної дитини разом з мамою цієї ночі перетворився на справжнісіньке жахіття. Переляканий хлопчик прокинувся від звуку розбитого скла та шуму кинутого відра, а потім кімнатою поширився сморід. Як виявилося згодом – від розлитої гноївки", - йдеться на сайті єпархії.

"На місце приїхали представники правоохоронних органів, які встановили, що скоєне – це дії рук представників «ПЦУ», які, не чекаючи рішення суду, чинять самосуд та намагаються усіма силами виселити священника на вулицю", - йдеться у матеріалі.

Наразі відомості про інцидент правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Триває розслідування.

До слова, на сайті нагадують, що у селі Садів 2 лютого 2019 року зрізали замки на храмі УПЦ та оголосивши храм власністю ПЦУ. Настоятель храму Володимир Мелеся почав звершувати богослужіння у церковному будинку, куди й, власне, кинули гноївку.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися