У Луцьку закрили нічний клуб, де у відвідувачів знайшли наркотики
Волинь

У Луцьку закрили нічний клуб, де у відвідувачів знайшли наркотики

19 квітня 2021, 13:52
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку поліцейські припинили роботу нічного клубу, що працював з порушеннями. Кількох відвідувачів затримали з забороненими речовинами.

Про це повідомляє поліція Волині.

У ніч з 17 на 18 квітня під час рейду правоохоронці зафіксували порушення карантину в розважальному клубі. Ще раніше на лінію 102 телефонували небайдужі лучани та повідомляли про порушення тиші в закладі.

За вказаною адресою направились співробітники Луцького районного управління, роти поліції особливого призначення, спецпідрозділ ТОР управління патрульної поліції, поліцейські кінологічного центру ГУНП зі службовими собаками та працівники управління боротьби з наркозлочинністю ДБН НПУ.

У приміщенні поліцейські виявили там понад сотню людей. На юридичних осіб клубу склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 44-3 (Порушення правил карантину). Заклад закрили.

Окрім цього, під час перевірки співробітники управління боротьби з наркозлочинністю ДБН НПУ у чотирьох людей знайшли речовини, схожі на наркотичні та психотропні. Усе це направили для проведення відповідних експертиз.

За всіма фактами розпочали провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Йдеться про зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту. Триває перевірка.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися