У Луцьку школярі збирали солодощі для воїнів
Волинь

У Луцьку школярі збирали солодощі для воїнів

20 квітня 2021, 15:36
0
0
Сподобалось?
0

Акцію "Великодні солодощі для солдата" організували вчителі та учні першої спеціалізованої школи Луцька. 

Солодощі та листівки передадуть в зону ООС волонтерами, - про це Суспільному розповів директор школи Андрій Киця.

Печиво, цукерки, каву і чай для воїнів ООС учні луцької спеціалізованої школи №1 приносили впродовж тижня. Голова учнівського самоврядування Анна Климовець розповіла, що до акції долучились учні всіх класів. Найменші готували листівки. До участі в подібних акціях учнів залучають не вперше.

Першокласниця Мілана Миронюк на своїй листівці намалював сонце. Дівчинка пояснила, що хоче, щоб в Україні завжди світило сонце і це тепло вона передає військовим через малюнок.

Мама Мілани Марія Миронюк з власного досвіду знає, як важлива така турбота. Вона - військовий лікар, служить в Нацгвардії України. Коли доньці був рік, на 2,5 місяці поїхала в зону АТО. Каже: "Ми дуже раділи, коли приїжджали волонтери. Вони завжди привозили солодощі та малюнки від дітей. Це нам давало великої сили, оскільки за майбутнє цих дітей іде зараз там війна".

Із великодніми подарунками від школярів на Схід поїдуть на другий день Великодня, - каже волонтер Василь Пристайчук. Їхатимуть від Слов’янська до Маріуполя позиціями українських військових. Гостинці планують передати добровольчим батальйонам, 10-ій бригаді та батальйону "Азов".


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися