На Волині чоловік побився з поліцейськими
Волинь

На Волині чоловік побився з поліцейськими

27 квітня 2021, 14:51
0
0
Сподобалось?
0

На Волині чоловік завдав тілесних ушкоджень поліцейському.

Про це повідомляє Ковельське районне управління поліції ГУНП у Волинській області.

Під час служби у селищі Голоби патрульні Ковельського районного управління поліції виявили кермувальника, який порушив правила дорожнього руху та не зупинився на вимогу правоохоронців.

Поліцейські почали переслідувати порушника, та через декілька хвилин водій зупинив автомобіль «ВАЗ» на одній із вулиць селища.

При спілкування з поліцейськими, 26-річний пасажир почав чинити опір, зокрема, вчинив бійку, виражався нецензурною лайкою та шарпав за формений одяг. Правопорушника затримали та помістили до ізолятору тимчасового тримання.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Транспортний засіб вилучили. Триває слідство.

Разом з тим, на 29-річного водія склали адміністративні протоколи за статтями 121-5 (Порушення правил користування ременями безпеки), 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та 122-4 (Залишення місця ДТП) Кодексу України про адміністративні правопорушення.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися