У Луцьку судили атовця, який викрав та жорстоко побив знайомого
Волинь

У Луцьку судили атовця, який викрав та жорстоко побив знайомого

27 квітня 2021, 15:31
0
-2
Сподобалось?
-2

У Луцьку судили двох чоловіків, які викрали місцевого жителя та жорстоко побили. 

Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

26 лютого двоє чоловіків викрали потерпілого, коли він перебував за кермом власного автомобіля. Вони нанесли йому до шести ударів кулаками та ліктями й, утримуючи в салоні, привезли у приміщення, в якому продовжили побиття. Під час руху автівки, один із обвинувачених, який є учасником бойових дій, продовжував бити чоловіка руками та ногами в голову та тулуб. 

Пізніше чоловіки відвезли потерпілого до приміщення "Центру допомоги учасникам АТО", де один з них наніс йому удар коліном в грудну клітку. Там вони його утримували до 1 години ночі. Внаслідок побиття, чоловік отримав закриту травму грудної клітки у вигляді переломів 8-10 ребер справа, а також закриті переломи поперечних відростків 12 грудного та 1, 2 поперекових хребців справа, струс головного мозку, множинні забої та садна в ділянці голови, обличчя, шиї, підшкірні гематоми навколо обох очей. 

Обвинувачені свою провину визнали повністю. Чоловік, який брав участь в бойових діях, отримав позитивну характеристику з військової частини. Він багаторазово лікувався стаціонарно з діагнозом: "Психічні та поведінкові розлади внаслідок вживання канабіоїдів, вживання зі шкідливими наслідками".

У підсумку чоловікам призначили іспитові строки терміном на 1 рік та шість місяців. Також вони повинні сплатити потерпілому 50 тисяч моральної шкоди. Зауважимо, що він у своєму цивільному позові просив 100 тисяч, але суд затвердив його частково.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися