У Луцьку заклали фруктовий сад у пам’ять про ліквідаторів аварії на ЧАЕС
Волинь

У Луцьку заклали фруктовий сад у пам’ять про ліквідаторів аварії на ЧАЕС

28 квітня 2021, 09:59
0
0
Сподобалось?
0

З нагоди відзначення 35-ї річниці Чорнобильської катастрофи  на території луцького закладу дошкільної освіти № 36 відбулась екологічна акція «В майбутнє без техногенних та екологічних катастроф». На території дитячого садочка заклали сад з фруктових дерев (сливи, абрикоси, груші), як символ надії у світле майбутнє. Акція організована з ініціативи відділу екології та управління освіти Луцької міської ради за участю ГО «Союз інвалідів Чорнобиля Волині».

В свою чергу вихованці ДНЗ підготували свято, приурочене до дня Землі – «Сад пам’яті Чорнобильської трагедії». Під час заходу вихователі з дітьми говорили про важливість збереження довкілля, захист природи рідного краю. За словами вихователя старшої групи «Зірочка» Ірини Ласійчук, «через такі дійства дітям доносять усвідомлення відповідальності за забруднення планети, залучають до відродження природи, виховують повагу до подвигів тих, хто боровся за наше майбутнє. Також у дитсадку до 35-х роковин чорнобильської трагедії проводили просвітницьку роботу, дивилися тематичні відеоролики, говорили про важливість збереження природи і збагачення екології».

Керівник ЗДО № 36 Тамара Мазилюк підсумувала: «Нинішнє свято у дитсадку з гірчинкою смутку. Але дуже важливим є той факт, що щороку в пам’ять про тих, кого нема, і у знак пошани до тих, хто живий, лучани закладають сад. І завдяки таким акціям буде збережена пам’ять народу і пам’ять роду».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися