На Волині біля маєтку Радзивіллів відбулася толока
Волинь

На Волині біля маєтку Радзивіллів відбулася толока

28 квітня 2021, 14:19
0
3
Сподобалось?
3

В селищі Олика на Волині відбулась толока навколо маєтку Радзивіллів. Майже півсотні охочих навести лад на оборонних валах замку приєдналися до екологічної акції, ініційованої Волинською обласною радою.

Про це повідомляють на сайті Луцької райради.

Серед учасників толоки – керівництво та депутати Луцької районної ради. Прибирали околиці замку також депутати та працівники апарату Волинської обласної ради на чолі із головою Григорієм Недопадом, працівники Олицької селищної ради, її голова Олександр Прендецький, місцеві мешканці та студенти.

До слова, замок Радзивіллів включений до державного переліку 150 об'єктів історичної та культурної спадщини України, які планують відреставрувати в рамках програми президента «Велика реставрація».

Зусиллями працівників Цуманського лісгоспу чагарники на валах Олицького замку були зрізані, а учасники толоки зібрали їх для подальшого подрібнення.

Голові Олицької громади активні студенти Аркадій Мартинюк, Богдан Літвинчук та Віктор Церпіш презентували виготовлену власноруч сувенірну продукцію із зображенням місцевої «перлини» - замку Радзивіллів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися