На Волині перевірили стан раніше відремонтованих доріг
Волинь

На Волині перевірили стан раніше відремонтованих доріг

29 квітня 2021, 18:56
0
0
Сподобалось?
0

На Волині перевірили стан державних автомобільних шляхів, котрі були відремонтовані у попередніх роках. 

Про це повідомили в Службі автомобільних доріг в області.

Йдеться про автодорогу М-19 Доманове (на м.Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече. Дорожники кажуть: на цій ділянці ям немає.

Під час щорічного комісійного обстеження доріг навесні перевірили майже 1 800 кілометрів автошляхів, зокрема міжнародних, національних, регіональних і територіальних.

"На адресу дорожників часто лунають звинувачення в неякісних ремонтах, на кшталт "сніг з доріг сходить разом з асфальтом". Під час обстеження особливу увагу приділено ділянкам по них ще не минув наданий підрядником гарантійний термін", – зазначили в установі.

Зокрема, оглянули автошлях М-19 Доманове (на м.Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест) на під’їзді до м. Луцька, що пролягає населеними пунктами Княгининок, Милуші та Зміїнець. Цей відновлений відтинок, протяжністю понад п'ять кілометрів, введено в експлуатацію у 2018 році.

Перевірили також стан дороги Доманове (на м.Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест) на під’їзді до міста Луцьк, що пролягає між селами Княгининок, Милуші та Зміїнець. Тут п'ять кілометрів дороги ввели в експлуатацію після ремонту в 2018 році. Третє щорічне обстеження показало, що пошкоджень та руйнувань дорожнього покриття немає.

Також дорогу у хорошому стані зафіксували на відремонтованих упродовж 2019-2020 років 43 кілометрах автошляху М-19, як і на відновлених ділянках інших шляхів в області.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися