На Волині відремонтують автомобільні мости
Волинь

На Волині відремонтують автомобільні мости

3 травня 2021, 19:48
0
0
Сподобалось?
0

У Волинській області на ремонт трьох автомобільних мостів скерують близько 18,5 мільйона гривень.

Про це повідомляють Волинські новини.

Відкриті торги для пошуку підрядників уже оголосило державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області». Тендерні пропозиції прийматимуть до 8 та 13 травня.

Вартість капітального ремонту мосту на автомобільній дорозі місцевого значення С030916 Селісок – Пожіг Любешівського району оцінили у 10 661 514 гривень.

Роботи включатимуть розбирання елементів наявного мосту, влаштування накладної плити, тротуарів, сполучення мосту з насипом, влаштування дорожнього одягу з асфальтобетону та бітуму, встановлення металевого бар’єрного огородження, влаштування водоскиду з проїзної частини, нанесення горизонтальної розмітки.

Ремонт має завершитися до 31 грудня 2022 року.

Капітальний ремонт мосту на дорозі загального користування місцевого значення С031324 Рудня – Валер’янівка Рожищенського району вартуватиме 5 135 906 гривень.

Він включатиме розбирання елементів наявного мосту, влаштування прогонової будови, накладної плити, облаштування тротуарів, сполучення мосту з насипом, захист залізобетонних конструкцій, влаштування дорожнього одягу, встановлення металевого бар’єрного огородження, влаштування водоскиду з проїзної частини, нанесення горизонтальної розмітки та герметизацію деформаційних швів.

Усі роботи повинні завершитися до кінця наступного року.

Своєю чергою, на послуги з поточного дрібного ремонту мосту автомобільної дороги загального користування державного значення Т-03-06/Т-03-02 – Шацьк – Вілиця – Прип’ять – Любохини – Т-03-08 спрямують 2 722 269 гривень.

За ці кошти проведуть демонтажні роботи, влаштують ригель і здійснять монтаж прогонових будов, влаштують перехідні та накладні плити, тротуарні консолі, відкрилки, тротуарні плити, встановлять металеве бар’єрне огородження, відремонтують огорожу русла, здійснять захист залізобетонних конструкцій тощо.

Ці роботи мають завершити до 31 грудня поточного року.

Окрім того, Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області оголосила тендер на послуги з поточного дрібного ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення (ремонт штучних споруд). Пропозиції від учасників прийматимуть до 22 травня.

Очікувана вартість робіт – 6 703 701 гривня.

Ремонт штучних споруд області, згідно з тендерною документацією, включатиме розроблення ґрунту, демонтаж, планування площ, улаштування подушок з гравію та піску під фундаменти, перекладання наявних ланок водопропускних труб, гідроізоляцію труб, улаштування об’єднуючої плити, укладання поліетиленових труб, захист бетонних поверхонь від корозії та ін.

Ці послуги мають надаватися до 30 червня 2022 року.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися