Волинянин масажує людей королівським пітоном
Волинь

Волинянин масажує людей королівським пітоном

4 травня 2021, 09:40
0
0
Сподобалось?
0

Володимирчанин Сергій Сахарчук масажує людей у три руки – з допомогою трирічного королівського пітона Ауди. Довжина плазуна – 1 метр 27 сантиметрів. Змія живе у чоловіка майже два місяці.

Про це пише Суспільне.

Фельдшер за освітою, 24-річний Сергій процедуру з плазуном спочатку випробував на собі.

Під час масажу, каже чоловік, було внутрішнє хвилювання, адже відчував язик плазуна до вуха, носа та губ.

У минулому чоловік служив прикордонником. Коли повернувся до Володимира, зайнявся реабілітаційно-оздоровчим масажем. Пітон Ауда займався фотосесіями і не перший рік працює з людьми.

"Він знає їхній характер, запах, шкіру і для нього не є стресовим станом. Ця змія є ручна і вирощена у неволі. Він вже не може без контакту людини", – говорить масажист.

Королівського пітона Сергій викладає на тіло пацієнта. Процедура масажу триває пів години: п’ятнадцять хвилин на спині, інші п’ятнадцять – на шиї та обличчі.

Зі слів Сергія Сахарчука, змія є незвичайним зняттям стресу, оскільки приносить розслаблення. "Відчувати тактильний дотик змії, коли скорочується м’яз, по спині, по тілу та по обличчю — це незвично і божественно", – говорить чоловік.

Для масажу рекомендується невелика змія розміром до двох метрів, - каже зоологиня Катерина Сухомлін. Додає: плазун має бути обов'язково ситим.

Малі змії роблять поверхневий масаж, а великі глибинний масаж. Якщо плазун лише повзає, шкоди йому не буде. Якщо м’яти чи тримати за хвіст, то, зі слів зоологині, змія може вкусити людину, зокрема того, кого масажує.

Харчується королівський пітон раз у два тижні. Після цього впродовж тижня плазуна не турбують, аби процес перетравлення їжі відбувався у спокої. Сергій Сахарчук каже: у планах завести ще кілька змій.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися