Не ремонтувався 60 років: коли відновлять зруйнований міст на трасі Луцьк-Львів
Волинь

Не ремонтувався 60 років: коли відновлять зруйнований міст на трасі Луцьк-Львів

4 травня 2021, 11:23
0
0
Сподобалось?
0

Міст через річку Західних Буг біля села Гайок на Львівщині, який обвалився 3 травня, був включений до списку Національної програми відновлення мостів і його реконструкція була запланована на цей рік. Роботи там мали розпочатися уже найближчим часом.

Про це повідомляє Укравтодор.

"Мостовий перехід через річку Західний Буг розташований на автомобільній дорозі Н-17 Львів – Радехів – Луцьк. Його збудували у 1960 році – відтоді він жодного разу капітально не ремонтувався. Проєкт реконструкції вже найближчим часом представлять на техраді Укравтодору та секції 5 ДерждорНДІ. Вже після цього оперативно визначать підрядника й у максимально короткі терміни розпочнуться будівельні роботи", - повідомили в "Укравтодорі".

Зазначається, що аналогічна ситуація була на трасі Н-23 Кропивницький – Запоріжжя у Дніпропетровській області з мостом через річку Чортомлик. За 7 місяців переправу повністю відновили.

«Аналогічно буде реконструйовано переправу через Західний Буг: оперативно та якісно», - додали в Державному агентстві автомобільних доріг.

Наразі вже організували об'їзд зруйнованого мосту. У напрямку Львова водіям потрібно доїжджати до міста Кам'янко-Бузька, там повернути ліворуч у напрямку міста Великі мости. Далі дорогою Р-15 до міста Червоноград, а звідти дорогою Т-14-10 до міста Радехів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися