У Луцьку судили дівчину, якій «тато купив права»
Волинь

У Луцьку судили дівчину, якій «тато купив права»

14 травня 2021, 11:25
0
0
Сподобалось?
0

Зізналася, що посвідчення водія їй купив тато. Обмила шампанським, і того ж дня в компанії хлопця сіла за кермо. 19-річна Маргарита Лавренчук опинилася в Луцькому міськрайонному суді.

Про це розповідає в своєму сюжеті "Аверс".

Панянка фактично зізналась, що її посвідчення водія - це татових рук справа. Він їх для доньки купив. Та це ще квіточки. Щойно дівчина отримала посвідчення, в той же день взялася його "обмивати", а ввечері сіла за кермо.

"Випила я приблизно 100-130 грам шампанського тоді, коли отримала посвідчення водія, десь о другій годині. Коли ми їхали, це вже було близько 12, я себе відчувала абсолютно тверезою і стану сп'яніння у мене взагалі не було", - каже Маргарита.

Але нічна поїздка новоспеченої водійки завершилася зустріччю із поліцією - зупинили через технічну несправність автівки, не працювала ліва фара. А ось результат - стаття 130(Нетверезе водіння).

Поліцейський розповів, що Маргариті при свідках запропонували пройти алкотест. Він показав 0,25 проміле. Дівчина тоді не заперечувала і з результатами тесту погодилася.

Тепер татові Маргарити довелось розкошелитись не тільки на права, а й на адвоката, що захищає водійку як може. Його послухати, то таке відчуття, що шампанське вона пила мало не дитяче. Каже, що дівчина не винна, то все тести помилково показують. Сама ж водійка нібито просила поліцію, щоб зробили ще один.

Відеодокази ж лише підтверджують слова поліцейського: дівчина особисто не просила копів про другий алкотест, не наполягала і на поїздці в наркодиспансер, без заперечень підписала протокол і все. До поліцейських у неї претензій не було.

А от чому дівчина сама не поїхала в наркодиспансер, якщо так переконана у своїй невинності - хороше питання.

"Я не знала, що можу зробити це сама. Я думала, що зі мною повинні поїхати поліцейські і тоді з ними я маю пройти його ще раз", - відповідає водійка.

Зрештою суддя Луцького міськрайонного суду Віталій Ковтуненко прийняв рішення - цілий рік Маргарита Лавренчук більше керувати не буде, а ще сплатить чималий штраф - 17 тисяч гривень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися